EPIZODE:

I SEZONA: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
II SEZONA: 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

LIKOVI

Karakterizacija likova:
Savo Bačić (Mima Karadžić) - 55 godina. Kontroverzni biznismen. Čovek koji ne priznaje granice, makar one bile zakonske. Ne pristaje na poraz i neuspeh, čak ni kada se suoči sa smrtnom opasnošću.
Nadja Bačić (Ljiljana Blagojević) - 52 godine. Savova supruga. Stroga, rigidna, kontroliše Savove poslove, ali ne i njegov emotivni život. Moćna žena koja je nemoćna pred muževljevim avanturama.

Bojana Bačić (Sanja Jovićević) - 18 godina. Razmažena bogataška ćerka koja ima sve osim ljubavi. Ne zna šta hoće i sve bi istovremeno. Dogodiće joj se ljubav koja će je oplemeniti.
Jovo Radmilović (Mladen Nelević) - 55 godina, penzionisani policajac, honorarno zaposlen u hotelu „Splendid". Udovac. Primorac navikao da živi usporenim životom, ne snalazi se u tranzicionom dobu. Nasilan, ma koliko se trudio da to sakrije.
Olga Radmilović (Dubravka Vukotić Drakić) - 45 godina. Neudata. Građevinski inspektor. Žena koja se pridržava slova zakona po svaku cenu, pa makar to štetilo i njoj i njenoj porodici. Dogodiće joj se pozna i bolna ljubav.
Luka Radmilović (Momčilo Otašević) - 20 godina. Jovov sin. Student književnosti i ribar. Mladić snažnog integriteta, ljubimac lokalnih klinki. Veza sa Bojanom razoriće sav njegov svet.
Lina (Milena Marić) - 30 godina. Fam fatal. Savova ljubavnica i više od toga. Lunjova devojka i više od toga. Foto model na zalasku karijere. 

Martin (Bane Popović) - 40 godina, vajar, ronilac. Trguje pravim i krivotvorenim anforama. Živi za dan kada će se osvetiti Savu Bačiću za njegov davni greh.
Joko Radmilović (Marko Nikolić) - 75 godina. Jovov otac, akcijaš, večiti komunista, tajni saradnik UDBE. Prgav i nežan.


Preuzeto sa sajta: TV Prva